Services

Verkoop- & (event)styling

VERKOOPSTYLING

Op het gebied van verkoopstyling hebben wij ervaring in het ontwerpen en inrichten van kantoorruimtes, etalages, huizen die te huur of te koop staan, beursstands en showrooms.

Het doel van verkoopstyling in je huis, is om zo snel mogelijk te verkopen tegen de best mogelijke verkoopprijs. Tegenwoordig zoeken de meeste kopers online naar hun droomhuis. Maar wist u dat een online bezoeker binnen 15 seconden bepaalt of hij een huis interessant genoeg vindt? Dat is de reden waarom de foto's van je huis moeten opvallen!

Wij kijken met een objectieve blik naar de inrichting en weten de sterke punten van een huis naar boven te halen. Verkoopstyling hoeft niet ingrijpend of duur te zijn. Door enkel meubilair te verplaatsen en wat sfeervolle accessoires toe te voegen, kan een woning plots meer waard worden bij de potentiĆ«le koper.

(EVENT)STYLING

Onze creatieve interieur professional Mireille zorgt voor de sfeervolle en passende aankleding van uw (feestelijke) gelegenheid, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren. 

(Event)styling varieert van een mooi ingedekte tafel, die uitnodigt om samen te gaan genieten van een heerlijke maaltijd, tot aan alle benodigde decoratie (bloemen, servies, meubilair etc.) voor de finishing touch van uw evenement of gelegenheid. 

Op zoek naar interieuradvies of hulp nodig met styling?

Wij helpen u graag met betaalbaar interieuradvies op maat!

Maak een vrijblijvende afspraak