Over I.AM.Styling

Wie droomt er nu niet van een mooi interieur en een fijne leefomgeving? Een omgeving aangepast aan uw eigen wensen en persoonlijkheid of een fijne werkomgeving waar het inspirerend werken is voor uzelf, uw personeel en waar tevens klanten en bezoekers zich welkom voelen.  

HOE WERKEN WIJ?

In een persoonlijk gesprek met onze eigenaar & creatieve interieur professional Mireille, worden uw wensen en voorkeuren geïnventariseerd en vastgelegd in een Plan van Eisen (PvE). Variërend van de grote van de ruimte of het project, wordt er een interieur (styling)plan en advies op papier gezet. Onze klanten worden betrokken in het ontwerp proces. Het definitieve ontwerp wordt waar nodig aangevuld met een detailleerde informatie zoals een plattegrond/vloerplan, een kleurenplan, een meubelplan, een lichtplan, een accessoireplan, een shoppinglist en optioneel projectbegeleiding.

Ons team helpt u aan een creatieve oplossing, ook als het om een klein budget gaat!

MRB

Mijn passie? Functionaliteit en comfort tot een harmonieus geheel samenbrengen, wat maakt dat een interieur stijlvol en sereen aanvoelt. Sfeer creëren is wat ik het liefst doe! Door middel van mijn creativiteit, kennis en oog voor detail kom ik tot een ontwerp waarin onze klanten zich goed / thuis voelen. Het gehele plaatje: Interior - The Works! 

- Mireille Roelands Bonjer, Creative Interior Professional 

Interesse of vragen?
Contact 
Mireille@iamstyling.nl / Contact@iamstyling.nl / +31 6 207 648 70